De Privileged Web-console gebruiken om bestanden van en naar externe systemen te verplaatsen

Bevoorrechte gebruikers kunnen tijdens een sessie bestanden en zelfs gehele mappen overdragen, verwijderen of de naam ervan wijzigen, van en naar de externe computer of van het externe apparaat en van of naar de SD-kaart van het apparaat. U hoeft geen volledige besturing over de externe computer te hebben om bestanden te kunnen overdragen.

Afhankelijk van de machtigingen die uw beheerder voor uw account heeft ingesteld, hebt u mogelijk alleen toestemming om bestanden naar het externe systeem te uploaden of bestanden naar uw lokale computer te downloaden. De toegang tot het bestandssysteem kan ook worden beperkt voor bepaalde paden op het externe of lokale systeem, waarmee het uploaden en downloaden naar bepaalde mappen wordt beperkt. Zet bestanden over met de knoppen Uploaden of Downloaden. Bekijk de voortgang van verplaatsen en verwijderen door te klikken op het plusteken onderaan het scherm. Download, hernoem of verwijder bestanden door te klikken op het pictogram Meer opties.

Vervolgkeuzemenu bestandsoverdracht

Klik op het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant en selecteer Bestandsoverdracht om bestanden naar een systeem te verplaatsen.

Selecteer in de kolom Volumes een plek om te beginnen met bladeren. De breadcrums bovenaan tonen uw huidige locatie. Dubbelklik op een map om deze te openen.

Bestandsoverdracht

Hulpmiddelen voor bestandsoverdracht

Bestandsoverdrachtmodus starten

Bestandsoverdrachtmodus stoppen

Start of stop de toegang tot het bestandssysteem op de externe computer.

 

Naar een map op één niveau hoger

Ga naar een map op één niveau hoger in het geselecteerde bestandssysteem.

 

De lijst vernieuwen

Vernieuw de weergave van het geselecteerde bestandssysteem.

 

Een map aanmaken

Maak een nieuwe map aan.

 

Bestand uploaden

Upload een bestand naar een map.

 

Geselecteerde bestanden downloaden

Download de geselecteerde bestanden vanuit een map.

 

Geselecteerde bestanden verwijderen

Verwijder de geselecteerde bestanden uit een map.

 

Meer opties

Ddownload of verwijder een map of bestand of wijzig de naam ervan.

Als u een bestand of map verwijdert, dan is de verwijdering permanent. De map of het bestand gaan niet naar de prullenbak.